Kurs: Vardagslydnad 1

Idag var hundkursen med Dobby!
Jag var jättenervös innan att han inte skulle uppföra sig, speciellt efter igår när han rusade runt i fårhagen och bara gjorde som han ville utan att lyssna på matte alls. För säkerhets skull så tränade jag med Dobby lös vid fåren imorse, så att han skulle få klara av att gå förbi utan att jaga efter :P Men dom får som bor här är lite lugnare och ligger still, dom han mötte igår satte väl igång hans jaktinstint lite mer. Iaf, kursen var det ja;
Vi började med att vara inomhus, vilket är lite nervöst då Dobby alltid blir värre mot andra hundar inne. Det var ju första gången och nya hundar och allt! Men det gick bra :D Den hund som satt närmast oss var lite busig och gnällde och ville inte riktigt sitta still. Grisöra hade den att tugga på också, som Dobby tyckte var väldigt intressant. Så Dobby morrade mot den några gånger, men varken skällde eller drog mot den, vilket jag såg som ett gott tecken. Han tog skydd bakom matte och muttrade surt :P Bättre än att anfalla iaf.
När vi var ute så fick vi jobba med massa olika kontaktövningar, och det gick jättebra! Vi har tränat väldigt mycket på det, men det är ju endå bra att träna det såhär på kurs med flera andra hundar. Jättebra träning för Dobby! Och när vi var ute var Dobby inte det minsta sur mot dom andra hundarna! Han vill ju helst inte gå så nära, men det är ju endå ett framsteg ;)
Jag är nöjd :)


Postat av: elin & sabine [twofabulous.blogg.se]

Har du någon outfit som du tycker är riktigt snygg? Ta ett kort på den & var gärna med i våran outfit tävling :) Många kramar!

http://twofabulous.blogg.se/2010/october/outfit-tavling.html#comment



/E&S

2010-10-13 @ 00:07:03
URL: http://twofabulous.blogg.se/
Postat av: lovisa

GodmorgoN:)

2010-10-13 @ 09:19:37
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: Tessan

Sv: Jasså:) Skönt att höra:)



Åh va duktig Dobby är då! :D Klart Dobby ville ha grisörat själv! Haha jag hade nog varit en Dobby om jag var hund;) hihi

2010-10-13 @ 10:37:09
URL: http://medsoleniogonen.blogg.se/
Postat av: Zandra

Va skönt att det gått bra på kursen :)



Jag är ledig 4 - 7 Nov, om ni kan nått av de datumen är ni välkommen då.



När och var är julmarkanden då? :)

2010-10-13 @ 13:30:01
URL: http://goldendays.cybersajt.se
Postat av: Intensive Cravings

Hej!

Jag och en kompis har en nystartad smyckesblogg. Vi säljer massor av vackra egengjorda smycken till ett bra pris. Just nu pågår även en tävling hos oss där man kan vinna ett vackert smycke från oss! Kika in om du vill!

Mvh Madeleine, Intensive Cravings.

2010-10-13 @ 19:12:07
URL: http://intensivecravings.blogg.se/
Postat av: Tina 21 år - gravid vecka 23

Låter ju som att det gick kanon! Vad skönt :)

2010-10-13 @ 19:16:38
URL: http://hejtina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: