Lite frusen

Nu börjar det blir rejält kallt, men jag har hellre kallt än varmt... jag älskar att gå promenader i snön! Får en sån skön julkänsla :) Men det blir inte så långa rundor pga. kylan. Stackars Dobby är riktigt känslig, på en promand igår så fick jag bära honom flera gånger för att han började hoppa på tre ben. Han tittar på mig med dom där bedjande ögonen, men tyvärr kan jag inteändra vädret åt honom... men det skulle inte förvåna mig om han skulle förvänta sig det, han är så bortskämd!
Inte tänker jag sätta på honom skor heller, men en jacka har jag tänkt sy åt honom. Vill inte köpa nån eftersom han hatar att ha jacka på sig, så jag tänker inte betala massa pengar för nåt han inte kommer använda. men det kan vara bra att ha för dom allra kallaste dagarna så att man kommer ut öht.

Idag tog jag kameran med mig, vilket Dobby inte tyckte om, det blir nämligen en del stillastående och väntande. Jag tog iaf några bilder där Dobby stod i centrum, då blev han lite gladare. Han älskar uppmärksamhet! Matte kan väl inte stå och fota några dumma träd ju.

 


Fota i vinterkylan

Man kan få jättevackra bilder när man fotar utomhus nu på vintern. Snö och frost är väldigt vackert!
Men lägg kameran i en plastpåse innan du går in och låt den ligga där ett tag. Då värms kameran upp lite i taget. Annars kan det bildas kondens i kameran - inte bra.
Har man en kameraväska kan man låta kameran ligga kvar i den när man tar in den.


Vinterland..
Lite lyx

Titta vad jag köpte till Dobby igår! Han älskar luddiga mattor, filtar och sånt, så jag köpte ett jättemysigt fårskinn till honom. Han började rulla sig i det och lägga sig tillrätta direkt :)
Lite får man slösa ;)

Den är köpt på IKEA för 199kr.
tankar kring inkallning

Av en person som inte kunde fatta att jag inte använder korrigeringar eller straff på mina hundar, så fick jag en gång frågan vad jag skulle göra om mina hundar kom lösa, om tex. kopplet skulle lossna eller gå av.
Jag kan ärligt säga att jag inte fattar frågan alls, vad har det med korrigeringar att göra? Skulle min hund bli straffad för att den kommit lös? Hur ska det få den att vilja komma till mig?
Men jag har ändå funderat lite över hur jag gör, och borde göra. För det är ju inte alltid det blir som man tänkt sig, om hunden plötsligt sticker så tänker man ju inte lugnt och logiskt. Man drabbas av panik och skriker vilt...

Om jag har min hund lös, eller om den kommer lös, och den inte kommer på inkallning eller sticker (är låst vid någonting, en lukt tex), då gör jag ingenting. Precis ingenting. Varför tjata sönder ett kommando om jag vet att hunden inte kommer lyssna?
Jag skulle istället vänta tills hunden stannar till eller tittar upp mot mig, sen ropa - och om jag får en reaktion - börja springa därifrån eller fåna mig och verka jätterolig. När vovven sen kommer så blir det jättekul och belöning.
Jag belönar alltid när dom kommer. Jag vet inte om det är rätt eller fel, har fått höra så mycket olika från att hunden ska ha sig en utskällning för att den sprang iväg till att den ska bli totalignorerad. Jag blir så förvirrad av alla andras åsikter att jag helt enkelt bestämt mig - varendaste gång dom kommer när jag ropar så ska dom ha belöning. Jag vill att inkallningen ska bli så rolig den bara kan. Och så länge man inte ropar 10ggr när hunden sticker och den då väljer att inte komma, utan väntar tills hunden är kontaktbar och ropar en gång, så har ju hunden inte gjort någonting fel.

Men det är ju inte alltid det går att bara vänta. Om det tex. är nära en väg, eller om man ser att hunden är påväg bort. Då brukar jag köra en "akutinkallning", dvs. skrika "hejdå!" och springa iväg eller gömma mig xD Har hittils funkat varje gång!
Men det som jag oftast fått använda på Dobby är att helt enkelt bara gå och hämta honom. Reagerar han inte på sitt namn eller inkallning finns ingen anledning att tjata, och jag vet att han kan bli kvar i skogen i flera timmar om jag bara ska vänta eller gömma mig, så då går jag och fångar in honom. Så blir det mer inkallningsträning med lina istället :P

Inkallningsträning är ju det allra allra bästa, för då tränar man ju förebyggande, och förhoppningsvis behöver man då aldrig vara med om att hunden sticker. Men det är något jag slarvat lite med eftersom Dobby haft jättesvårt för hundmöten, så jag har varit jätteorolig att möta hundar när han är lös.
Men att göra inkallningen till något jättepositivt och jättekul är något som jag har som mål, så att han alltid ska välja mig, före allt annat.


sommar...

Har redigerat lite närbilder jag tog med närbildslinsen i somras. Visst saknar man sommaren liiite nu i kylan?
Lite trött

Blev väckt klockan 7 idag av att hundarna skällde. Efter ungefär 10min blev jag galen och var tvungen att gå upp för att säga åt dom att vara tysta. Jag är extremt ljudkänslig på morgonen.
Malou tystnade iaf och gick och la sig. Men det tog ungefär 5sek innan Viggo satte igång igen. Viggo och hans fiskminne!
Har skällde konstant i 30min innan gick ner (med ögonen fortfarande stängde), hittade honom i favoritfåtöljen, bar upp honom, slängde in honom hos pappa och stängde dörren.
Sköna sömn.
Nätmarknad?

Vi har extraöppet den här helgen eftersom julmarknaden förra helgen inte riktigt sålde slut. Vi har sänkt priser och satt upp massa lappar, men gissa hur många som kom? ... NOLL! Om man inte räknar mammas jobb och Lottas pojkvän... ;)
I morgon tror jag inte ens jag kommer gå ut och sitta där, det blir lite kallt. Dom får väl ringa på om dom vill nånting ;) Här har vi självbetjäning!

Jag funderar på att fota några grejer som är kvar och lägga upp på bloggen/hemsidan till försäljning, vad tror ni om det, någon intresserad? Sånt som går att skickas, eller avhämtas om man bor i närheten. man kan ju alltid testa!
Virkad sjal

Har senaste dagarna virkat på en sjal att ha runt halsen efter ett mönster jag blev väldigt kär i. Blev klar med den igår och måste visa hur den blev ju!
Den är virkad i 100% akryl garn, vilket var det enda jag hade :/ Det gick åt två nystan 50g vardera, men då blev den lite för liten så jag fick göra en knytanordning i ett annat garn... Aja, jagblev nöjd iaf, och varm och gosig är den!

Mönstret finns här

Foto av pappa, i telefon mamma ;)

Jobba jobba jobba

Vi bestämde att det blir en helg till med julmarknad, så nu jobbar jag för fullt igen ;) Är det såhär det är att ha jobb? fullt upp hela tiden och alltid trött? Ja, det blir väl lite som ett jobb det här med julmarknaden, mycket att göra blir det! men det är kul också.
Så den här veckan känns det nästan som jag har "börjat om från början" (fast riktigt så är det ju inte, då det mesta redan är klart), jag har bakat nytt fika, gjort nytt julgodis, och gjort nya halsband eftersom dom sålde slut (yeeey).
Stackars hundarna får stå ut en vecka till. Jag känner mig som en halv matte :/ Tur dom har en extramatte... Orkar inte gå några långa rundor alls (är glad det lilla jag orkar ut öht) träna har vi inte gjort på länge, men vi var iaf ute och lekte i snön i en halvtimma igår. Vi gick inte in förrns Malou började skaka :P Det är hon som är galnast i snön så hon visar inte riktigt när hon fryser heller.

Nu ska jag gå och jobba igen, ska ha i ståltråd i grisarna, det ni ;)

Kolla in vilken frost vi hade förra veckan! Vilka taggar...

Julmarknaden!

Jag som tjatat så om julmarknaden, idag var det äntligen dags! Här kommer lite bilder.

Det blev rätt lyckat faktiskt, det har kommit jättemycket folk och dom flesta har verkat nöjda! Jättekul har det varit :) Nu ska vi ha öppet imorrn också, efter det vet jag inte riktigt hur det blir, mycket grejjer är det kvar iaf.

Allt som fanns/finns att köp på julmarknaden har vi gjort själva :)
Grannen fastnade på bild ;)
Mina tovade ugglor


Hjärtana jag slitit så med, har inte sålt ett enda, haha!


Renar som jag virkat


Våra betonggrejer


Tavlan till höger med Viggo och fåret blev såld!! :D


ute var det glögg, korvgrillning och tomtebana!


Fikakällaren! Det var inte alla som vågade sig ner där ;) men mysigt var det!


Prismärker!

Hinner inte blogga då jag jobbar för fullt, just nu med prismärkning! Höga eller låga priser? Kom på julmarknaden för att se!! xD

Har också fixat julgodispåsar, virkat färdigt det sista och gjort i ordning i magasinet där marknaden ska hållas.
Välkomna!


Hundkurs

På kursen i tisdags så tränade vi hundmöten. Precis vad vi behövde! Det gick jättebra, vi kunde efter en stunds träning gå ganska så nära varandra och Dobby bara tittade på mig under hela mötet. Dock så vet han ju att det är träning som gäller och agerar annorlunda när vi är hemma igen, men ändå. 
Vi fick också träna hälsa fint, men hon som skulle hälsa på Dobby fick nöja sig med att stå en bit bort och kasta godis, för han tycker det är läbbigt när människor kommer för nära. När jag sedan lämnade Dobby för att gå och hälsa på hennes hund så protesterade han :P Klart han inte skulle sitta där tyst och kolla när matte hälsar på en annan hund!

Det gick inte så bra på teorin dock. först nä vikommer in så är han så tyst ochsnäll och sitter fint och tittar åt ett annat håll. men efter ungefär halva teorin så är det som att ha plöstligt kommer på at det finns andra hundar där! Då sätter han igång att tjura och morra. så har det varit varje gång! Det är lite jobbigt eftersom vi ska gå instruktörsutbildningen i vår, och jag vill ju inte att han ska sitt och tjura hela tiden. En gång t.o.m kastade han sig mot den närmaste hunden, jag var inte beredd så jag hoppade till. Gilar inte när han gör sånt... men vet inte riktigt vad jag kan göra :/ När jag säger åt honom (lugnt) så slutar han, men börjar efter en sekund.
Harry P

Ojoj nu har jag verkligen inte hunnit blogga på några dagar! Var på senaste Harry Potter filmen igår, och var tvungen att jobba när jag kom hem eftersomn vi ännu inte är klara inför julmarknaden i helgen... Två adventskakor och två plåtar muffins blev det! Efter det satte jag igång och sydde ihop mina renar. Jobb jobb jobb.

Filmen då. Den var bra! Den var precis som jag väntat mig. När jag såg dom första filmerna kommer jag ihåg att jag satt och retade mig på allt dom tagit bort eller ändrat, men nu tänkte jag faktiskt inte på nåt speciellt. Kankse är det för att det var lie längre sedan jag läste den boken, och inte kommer ihåg så bra. Men jag tor faktiskt dom fått med allt som känns viktigt (den är ju faktiskt uppdelad i två delar) och allting stämde väldigt bra med min bild!
Om man jämför med dom första filmerna så är den väldigt mörk och dyster. Men man får ändå en del skratt! Dom senare böckerna är ju lite mörkare och allvarligare också.
Min favorit av filmerna är ändå fortfarande tvåan! Jag tycker den är lite mer mysig och varm på nåt sätt. Vilken av Harry filmerna gillar ni bäst?

Dobby är med i filmen, åhh vad jag gillar honom :) Han är min favorit, han är en sån härlig figur!


Jag och Lottis! Efter att jag hittat mina glasögon igen. Hade dom inte under hela filmen eftersom jag tappat dom på golvet och inte kunde hitta dom xD klant...

Det var första gången jag varit på en premiär också, och det var ju lite speciellt. Det var flera som klätt ut sig, och när filmen började så började alla applådera ;) Typ som nr man åker flygplan :P Har jag iaf aldrig varit med om förut!

Bokad!

Nu har jag bokat biljetter till harry potter och dödsrelikerna på onsdag! :D :D :D Blir att jobba hårt inför julmarknaden i helgen så att jag har tid att gå på bio :P

http://3.bp.blogspot.com/_9K8lQptFdq8/TL2Dd9sQbPI/AAAAAAAAAmE/skQmwmx9Eu0/s1600/Harry+Potter+Deathly+Hallows+Theatrical+poster.jpgHar tyvärr inte hunnit svara på kommentarer idag, jag kommer att göra det imorrn istället. Bara så ni vet :)


Värdelös knäck...

Varför ska det alltid gå så dålogt för mig?
Knäcken jag gjorde igårsom tog ca. en timme samanlagt blev alldeles rinnig. Jag som kokade 10 min för länge! Det var Leilas dumma recept :P
Idag ska jag hålla mig till rischoklad, det kan man iaf inte misslyckas med!

Skriver inte så bra just nu, för jag har Viggo i knät, och han är liiite för stor. Bara liiite i vägen, som vanligt :P

Knäck & kola

Nu har jag varit duktig och gjort både knäck och kola. Lite tidigt kan man tycka, men det är alltså till julmarknaden i helgen ;) Jag har aldrig gjort knäck förut och är lite nervös för om den blev för hård eller mjuk. Jag kokade den 10minuter längre än man skulle, och gjorde kulprovet säkert 10 ggr :P

Jag ska också baka rischoklad, ischoklad, mintkyssar, mjuk pepparkaka, muffins, kakor och adventskaka. Mycket kvar tills i helgen alltså! *jobba jobba jobba*


Busbebis och surgubbe

Var ute med Dobby och Viggo förut. Viggo ska bara springa i den högsta snön så han trasslade in sig hela tiden, och så trampar han ur täcket som är lite, lite för stort. Jag tröttnade och trots bättre vetande så släppte jag honom lös.
Varför lär jag mig aldrig? Viggo och jag kanske är mer lika än jag trott...
Viggo sprang såklart runt och nosade lite, men när han var påväg bort sa jag bara hejdå och gick iväg. Då kommer han i full fart! Matte blir glad, men gissa vem som inte gillar det? Dobby surgubbe såklart.
Första gången var jag inte beredd så Viggo fick skäll av Dobby när han egentligen gjorde precis rätt. Nästa gång Viggo var påväg bort så hade jag koll på Dobby, så då gick det bättre.
Men sen så tröttnade Viggo på oss...
Han fick upp ett spår från en hare, och sprang ut på ängen mitt emot vårat hus. Vi var ju så nära att ha klarat en hel promenad utan problem!! suck.
Jag sket i honom och lämnade Dobby på altanen - som faktiskt satt där lugnt utan att skälla *applåder* - innan jag gick för att hämta honom.
Viggo kom direkt när jag kom ut på ängen där han var. Va väl roligare när inte Dobby var med ;) Ordentlig motion har han fått nu iaf, utan att jag behövt trötta ut mig :P

Antagligen har jag inte lärt mig den här gången heller och gör säkert nåt lika dumt redan imorgon ;)
Vad är det för fel på snö?

Först klagas det på att det aldrig är snö på julafton, sen klagas det på att det snöar... Okej, att det blir halt och farligt att åka på vägarna och att skotta och sånt är väl inte så himla kul, men man får väl se det positiva. För är det inte barnsligt kul med snö? Jag längtar i alla fall efter snön varje år! Och varje gång snön faller får jag en sån julkänsla! Vem gillar inte det?

Nu har vi regn och snöslask - inte lika kul. Så jag bjuder på en vintrig snöbild :)
Hundbloggare - se hit!

Jag älskar att läsa om hundar, men har inte hittat så många hundbloggar. Har du, eller vet du en bra hundblogg? Tipsa mig!
Snölek

Var ute med Malou och lekte idag. Vi provade en ny lek i snön - jag grävde ner hennes favoritleksak (grodan) i snön, sen fick hon leta efter den och gräva upp den. Hon tyckte det var jättekul!

Studiebesök

Tänkte berätta om vad jag gjorde igår. När jag kom hem var jag nämligen så trött att jag somnade innan jag bloggat :P

Träffade en tjej som är intresserad av att gå instruktörsutbildningen som jag anmält mig till. Hon kom med tåg från Borlänge så jag fick agera guide i Örebro (jag som har världens sämsta lokalsinne, och inte ens hittar i den "by" jag bodde i 18 år)...
Vi promenerade från tåget till lokalen där utbildningen hålls och träffade Elin som håller (är lärare) i utbildningen. Vi fick vara med på en valpkurs (gissa om jag var lycklig :D) och passa hennes supermysiga goldens (som f.ö inte behöver passas alls eftersom dom är superlydiga och totalignorerar alla bjäbbande valpisar).
Efteråt ställde vi lite frågar om utbildningen.

Det kändes bra och nu längtar jag ännu mer tills utbildningen startar :) Blev lite nervös över mina bråkstaks hundar som ska vara med på utbildningen (är det tänkt) eftersom jag börjat ifrågasätta om dom klarar det. Dobby tror jag mer och mer på eftersom det funkat på vardagslydnadskursen, men det var länge sen jag gick kurs med Viggo...

Idag kommer det förhoppningsvis bli lite nya bilder i snön (som håller på att regna bort :/ Där ser ni - totalt onödigt att skotta!) om jag hinner ut med kameran emellan alla måsten ;)


postis moa

Idag har jag, bror och brors flickvän lekt brevbärare och delat ut reklam om julmarknaden till hela Sannahed och Rala (utom några stackare som blev utan för att bläcket i min skrivare tog slut... Men ni är välkomna ändå!!)
Malou fick följa med eftersom jag tyckte det kändes väldigt dumt att gå en så lång promenad utan hund. Det är ju jätteonödigt! Men jag ångrade mig snabbt när jag insåg hur halt det var, och det hjälpte inte precis att mina skor är 3 nummer för stora, så jag bara halkade omkring. Malou blir nämligen helt överlycklig av snö, trots sina 8 år, och gör små glädjeryck där hon helt plötsligt kastar sig iväg.

Dessutom mötte vi tre katter så jag åkte kana efter Malou. Då fick bror ta över henne :P

Annars så har jag jobbat lite inför julmarknaden idag, nålat upp smycken på en anslagstavla, och sytt små påsar tills symaskinen brakade ihop (igen). Om mamma får liv i den så blir det att fortsätta sy ;)
Sen måste jag sätta igång att baka också! mycket att göra...
men julmusiken gör det liiite lättare :)


Ja se det snöar, ja se det snööööar

Snön vräker ner, det är alldeles vitt ute. Ja, nu börjar julkänslorna komma :)
Dobby fick springa i flexikoppel på promenaden, för att få mer utrymme att röra sig på. Gissa om han var glad, han växlar mellan att äta snö, leka med den och attackera den. Sen far han iväg och springer i cirklar runt mig.
Viggo - fiskminnet - verkar inte fatta att det hänt nåt. "jaha, är det nån skillnad mot igår?.... hmm"

Men det är inte bara positivt med snö. Mamma vill inte skjutsa mig till hundkursen ikväll om det är snöstorm (vilket man kanske kan förstå). Så frågan är om vi kommer ta oss dit idag... Vi som skulle träna hundmöten idag :/

Tillägg: Problemet löst, kursen blev inställd pga. snöstorm.


Gammal bild

När jag skulle lägga in en bild på ett usb minne så hittade jag den här bilden från i vintras, som jag helt glömt bort. Jag är så fascinerad av djur att jag kan bli helt trollbunden bara av att titta på vilket djur som helst, jag kommer ihåg att vi stod och stirrade på varandra en lång stund. Jag kan inte låta bli, jag tycker dom är så vackra.
Affischen
Nu närmar det sig

Sitter just nu och gör en affisch till julmarknaden, samtidigt som jag nålfiltar ugglor för fullt. Nu börjar det närma sig! Julmarknad 20-21 november, boka in det! I Rala - Sannahed, utanför Kumla.


Bäst på TV

I måndags gick sista avsnittet av i anneli. Synd tycker jag, då det är typ det bästa programmet på tv! Men det går fortfarande att se på svt play. Gör det!


Rallylydnadstävling

Har varit och kollat på rallylydnadstävling idag, tävlade inte själv dock (tur det, jag skulle ha varit skitnervös :P). Kollade när Zandra och Lova tävlade, dom var jätteduktiga. Det var riktigt kul att se en tävling, det är första gången jag gjort det. Då är det kanske inte lika läskigt om jag själv ska tävla nån dag ;)
Riktigt kul såg det ut också, blev lite sugen. Så nu har Dobby och jag tränat lite, inte klara för nån riktig bana än dock ;)


Fina Lova


Jag hatar superlim...

Igår skulle jag limma fast en svans på en ren (du läste rätt) med superlim. det slutade med att jag hade lim över hela händerna och svansen satt fortfarande inte fast på renen. Jag fick spendera resten av kvällen med att försöka pilla loss lim från händerna, halva huden följde med.
Idag skulle jag limma fast en ren på en ring (nej, inte samma ren). Det slutade såklart med att mina fingrar (som precis börjat kännas normala igen) var helt fulla med lim, det kom lim i soffan, och lim över hela ringen som hamnade direkt i sopen. Nu har mamma förbjudit mig att pyssla i tv-soffan :/

Finns det nåt sätt som man kan få bort superlim?...


Är det vinter snart?

Vi hade ju snö för någon vecka sedan. Riktig snö, som täcker marken! Men det försvann på en dag...
Om några veckor ska vi ha julmarknad, men det känns inte alls juligt nu. Är det verkligen vinter snart? Redan?
Jag hittade en film från i vintras och känner nu lite mer vinter/jul inspiration iaf :) Titta vad mycket snöö! Det är så mysigt :) Längtar...

Jag ska bli hundinstruktör!

Då var man anmäld till instruktörutbildningen. Känns superkul, spännande, och otroligt nervöst på samma gång! Nu måste jag vänta ända tills den 23 mars nästa år innan utbildningen börjar. Det kommer bli en låång väntan...


Så frustrerande

Jag vet inte vad det är med Viggo. Alltså, han har alltid varit galen mot andra hundar. Hoppat och skällt, gnytt och kastat sig. Men idag, jag vet inte vad som hände.
Gick med både Dobby och Viggo, skulle bara gå en snabb kissrunda hade jag tänkt. Men vi var ute ungefär 40min. På den korta lilla kissrundan (kanske en halv kilometer) så blev det förstås tre hundmöten. Förutom hundmötena så mötte vi tre människor som var ute och gick, flera bilar och en omkullvält soptunna. Alla dessa blev Viggo heeelt galen på. Totalt okontaktbar. Jag försökte verkligen få kontakt med honom, men han bara stirrar, helt borta. Ingen reaktion. Och hela tiden när vi gick så gnällde han, till synes utan orsak, och liksom "spejar" och letar efter nånting. Nånting nytt att skälla på?
Efter tredje hundmötet blev jag så frustrerad så jag stannade och bara stod där tills han tog kontakt med mig igen. Och ja, jag fick vänta ett tag :P Dobby blev också frustrerad - han ville ju hem!

Det som är allra mest frustrerande är att han sätter igång dobby också. Jag som lagt ner så mycket energi och tid på att träna Dobby, han har ju blivit såå duktig. Men vid ett av hundmötena så klarade han det inte, Viggo var så helgalen, så Dobby hakade på.

Det blir helt enkelt till att börja gå alla deras promenader med var för sig igen :( Det blir så himla mycket då bara...


Förvandlingen

Har alltså klippt mig idag :) Första gången på ett år, kändes lite nervöst! Men det blev bra, jag är nöjd. det blev stort och krulligt, precis som jag ville xD


Till vänster, något yrvaken :P att gå upp klockan 8 är väldigt tidigt för att vara mig. Till höger kom jag precis in efter en regnig runda med hunden.


Klippning!

Åker iväg klockan 8.45 för att klippa mig. Har inte klippt mig på ett år så det är en stor grej! Blir det bra så får ni se bild. Blir det dåligt så låtsas vi som att inget har hänt x)
Nöjd hund

Idag har mamma köpt en ny symaskin. På Lidl. Den gick bra först, men sen skulle jag sy mitt hundhalsband med björntråd, då sa nålen stopp. Och så satt den fast. I tyget...
Så mitt halsband satt alltså fast i maskinen. Kul att lämna tillbaks den så ;)
Efter att ha grejat med maskinen i en halvtimme så fick mamma loss halsbandet. Men envis som hon är så skulle hon ju få den att funka också. Så gissa vad som sitter fast i symaskinen nu?
Samma halsband...

Jag har sytt en leksak til Dobby iaf! Han blev så förtjust i ett luddigt teddy-tyg som vi använt till kuddar, så jag tog en spillbit och gjorde en liten leksak. Jag som letat efter hundelksaker utan pip (den som kom på att man kan stoppa pipar i hundelksaker måste vara galen) nu kom jag på att jag kan sy dom själv ju! För den leksaken jag gjorde - bara två ihopsydda fyrkaner med stoppning emellan - blev väldigt populär!
Dock så var den i bitar efter fem minuter... va tusan, jag sydde med björntråd ju! ;)