Jag har en skiftande personlighet

Satt och tittade tillbaka i bloggen och snubblade över ett personlighetstest jag gjorde för nästan två år sedan. Svaret jag fick då passade så himla bra in på mig, men jag tycker att jag förändrats mycket på två år, så nu gjorde jag om testet och fick detta svar. vad tror ni, är det jag? xD Detta svar fick jag förra gången.


Din personlighetstyp:

Självständiga, originella, analytiska och bestämda. Besitter exceptionell förmåga att omsätta planer i handling. Värderar kunskap och kompetens högt. Vill förverkliga sina visoner. Tänker långsiktigt. Ställer mycket höga krav, både på sig själva och andra. Födda ledare, men kan underordna sig andra ledare de respekterar och litar på.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Forskare, ingenjörer, professorer, lärare, läkare, tandläkare, affärsstrateger, organisationsgrundare, företagsekonomer, affärsföreståndare, chefer, militärer, jurister, advokater, domare, programmerare, systemvetare, dataspecialister, psykologer, fotografer, forskningsledare, utredare, professionella pokerspelare.


Jag känner väl inte direkt att detta är jag på pricken - MEN det bådar gott för det nystartade företaget ;) Tycker dessutom att dessa yrkesområden känns något bättre än dom förra, räknar dock med att dom inte tagit med hundinstruktör eller hunddagisföreståndare (a
Testet finns att göra Här.

Postat av: Petra

Utifrån den uppfattning jag fått om hur du är och tycker att du är, från bloggen, verkar det ju stämma bra. Och på ett bra sätt :)

Jag ska nog göra testet själv :P

2012-06-05 @ 10:16:31
URL: http://petrakarin.wordpress.com
Postat av: Petra

Nu har jag gjort! Det var svårt men intressant. Men jag stör mig på den dåliga grammatiken....http://petrakarin.wordpress.com/2012/06/05/personlighetstest/

2012-06-05 @ 11:33:52
URL: http://petrakarin.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: