Sista kurstillfället!

Idag hade jag sista kurstillfället på min allra första kurs! Jag kommer sakna dom ;)
Vi hade en avslutningstävling, 5-kamp, med inslag av övningarna vi jobbat på. Jag tror att det var uppskattat, jag tyckte iaf att det var väldigt kul! :D och dom kämpade tappert i mörkret.

Jag fick även blommor som tack, det tyckte jag var jättekul! Jag är jättestolt över mina blommor, dom är såååå fina!

Dom fick skriva utvärdering idag också, det var jag lite nervös över. Men det var riktigt bra! Det jag skulle tänka på var att vara tydligare med övningarna, och det vet jag verkligen att jag blir virrig och otydlig när jag blir nervös. Ibland går det bra, men ibland kommer verkligheten ifatt mig och jag glömmer bort vad jag gör. Jag ska verkligen jobba på det och jag hoppas att det blir bättre med erfarenhet!

Jag tror verkligen att jag kan utvecklas i det här. Och det är väl nåt bra, att man kan bli bättre! och det ska jag för skjutton ;)

Postat av: Victoria

Herman och jag kommer sakna dig med, meeen, räkna med oss på fler kurser! :) 5-kampen var jätterolig!! :) ha det så bra och lycka till med slutspurten på utbildningen nu, så hoppas jag att vi ses snart igen! En STOOOR kram från oss!

2011-10-28 @ 22:38:29
URL: http://vixxxxi.blogg.se/
Postat av: alexandra

http://www.blocket.se/orebro/Tollare_36935050.htm?ca=8&w=1

Titta vilken fin Tollare, tar inte du honom gör jag det ;)Du är såå duktig, och tänk, du är snart klar med utbildningen!! :D

2011-10-29 @ 22:33:04
URL: http://alexandraslya.blogg.se/
Postat av: Tessan och Helmer

Va roligt!!! Jag hade typ gjort på mig eller nått för jag skulle inte ens ha vågat - du SKA vara stolt över dig själv! :)

2011-10-30 @ 00:46:43
URL: http://medsoleniogonen.blogg.se/
Postat av: JULIA

Hej! Vad gör du idag? Kika in på min blogg, du kanske gillar den? OCH om du gör det lägg till mig på bloglovin! KRAM! :D

2011-11-01 @ 14:08:04
URL: http://juliaaj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: