Nya hundsaker :D

Hur kan det vara så kul att handla hundgrejer! Men det är det, tycker jag iaf :) Köpte Stora boken om att skaffa och leva med hund av Åsa Albom och Anders Hallgren. Bläddrade lite och tyckte den verkade bra, och så kostade den bara 38kr (på Rusta) ;)
Köpte även en aktiveringsleksak som hette Busy Buddy, Tag-a-jug. Men den verkar ganska värdelös faktiskt, Dobby har slitit och dragit i den som en tok utan att få ut en enda godis. Meningen är att dom ska dra i snöret så att knuten drar ut godiset, men när han drog i snöret gjorde knuten att det blev stopp och inte kom nåt godis. Stackars Dobby, som han slet. Tillslut hjälpte jag honom och höll i flaskan och tippade den lite neråt så att godiset kom ut lättare. Vet inte vad meningen är att man ska göra annars? Verkade inte funka så bra på honom iaf, tyvär :/ Man måste nog ha en hund som gillar att slänga och kasta med sakerna för att få ut godis.



Postat av: Zandra

Hej! Nej de som gick den kurs kunde tyvärr ej på söndagar :/ Så det blir bara den kursen som ligger senare på året som blir av. Men om inte den kursstarten passar er så kommer det komma nya till våren :)



aa kolla dem skylthållarna hos dem var inte så dyra och tror dem funkar lika bra.



Ja, det är ju skönt att vi kommit någonstans. :) Det var lite en förutsättning för att kunna skaffa en hund till, skulle inte orka ha två som släpper runt på mig ;) Fast nu kommer säkert Lova få ett bakslag, heheh!

2010-09-22 @ 08:05:47
URL: http://goldendays.cybersajt.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: