Target träning och ny lägenhet

Tensh och jag börjar landa. Vad är det då som har hänt, kan man ju undra? Jo under denna bloggtorka så har vi flyttat runt en del. I augusti flyttade vi från Kolbäck till min bror i Varberga, Örebro. Sedan mellanlandade vi hos föräldrarna i sannahed medans jag väntade på lägenhet i Kumla. Nu, sedan tre dagar, är jag kumlabo!

Tensh har haft en liten "down" period - som vanligt börjar vi misstänka löp? Som vi väntar och väntar på det där löpet!! Men nu har andra hundar varit väääldigt intresserade av att nosa på fröken, så det kan vara på gång på riktigt nu! 
Bara bott här tre dagar och tenshi har redan fått massa kompisar, bland annat en 6 månaders korthårs collie hane som var såååå himla fin!! Blå, busig och glad. Det var lite kul att träffa andra kortis människor också, och framför allt att hitta fler människor som Tenshi kan träna sig att hälsa på!
 
Vi har precis börjar träna rep-target. Efter ett par försök då hon bara tar tag i den (har börjat knyta fast den i ett skåp) så bytte jag belöning från godis till leksak och på tre klick drar hon upp skåpdörren! Tror vi blev lika förvånade båda två...
 
Min tanke är att försöka bli bättre med att uppdatera här igen, och inte bara göra gnäll inlägg! Det roliga att ha kvar i framtiden är ju allt som går bra och alla framsteg vi gör ;)

Postat av: Alexandra

Tycker jag låter bra!
Vad roligt med ett korthår, vart bor den? :D

2012-11-02 @ 23:23:34
URL: http://gizmo.webblogg.se
Postat av: Erika

Åh vad kul! :)

2012-11-03 @ 15:49:00
URL: http://erikashundliv.blogg.com
Postat av: Catrine

vilken fin blogg du har:)

2014-05-07 @ 16:37:13
URL: http://catrinelouise.blogg.se
Postat av: Catrine

vilken fin blogg du har:)

2014-05-07 @ 16:37:14
URL: http://catrinelouise.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: